Επιστροφές/Αλλαγές

Θέλοντας να καλύψουμε ακόμα περισσότερο τους πελάτες μας, προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Απλή αλλαγή των προϊόντων:

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που αγόρασε αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να μας ανακοινώσει τον λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  1. Επικοινωνήσετε μαζί μας την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο τηλέφωνο: 2631027549 ή στη Φόρμα Επιστροφών.
  2. Tα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μιας και τα προϊόντα θα μπουν πάλι στο ράφι προς πώληση.
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Ελαττωματικά προϊόντα:

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό θα ήταν να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχών εμφανή ελαττώματα (πχ σπασμένο εμπόρευμα) αν και από την δική μας πλευρά ελέγχουμε τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα:

  1. Πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2631027549 ή στη Φόρμα Επιστροφών.
  2. Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνει με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν.
  3. Πρέπει να προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων:

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσω e-mail στη Φόρμα Επιστροφών αναφέροντας την ημερομηνία/ αριθμό παραστατικού αγοράς, όπως και την αιτιολογία της επιστροφής, εντός της προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την “toys4kids” ή αλλιώς μπορείτε να τα παραδώσετε οι ίδιοι στο κατάστημά μας Σταυροπούλου 6 Μεσολόγγι Τ.Κ. 30200 και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο θα σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

Σε περίπτωση που αποστέλνεται μέσω courier, παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του, ιδανικά συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο. Επιπλέον τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο θα παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Και τέλος, αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ό,τι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας, που θα γνωστοποιήσετε στη Φόρμα Επιστροφών .

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στην διάθεσή σας είτε μέσω τηλεφώνου 2631027549 είτε στη Φόρμα Επικοινωνίας.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που υπάρχουν στην νομοθεσία.